Tucet důvodů, pro které by muži (ne)měli opouštět ženu

Tucet důvodů, pro které by muži (ne)měli opouštět ženu

Hledání vhodné partnerky je mnohdy komplikované a vyčerpávající. Jak tedy poznat, že je žena, kterou jste právě potkali, pro vás tou pravou, osudovou? Zkusme vyjmenovat tucet důvodů, proč byste měli stát o to, aby vám byla nablízku. Některé budou patrné „na první pohled“, jiné vyjeví teprve čas.


Máte pocit, že je chytřejší než vy?

Muž bez ženy je jen obyčejný egoista. Ale pouze inteligentní partnerka mu může pomoci úspěšně projít životem a být mu oporou. Dokáže v něm vyvolat elán a snahu, aby ve vztahu nic nepokazil.

Připadá vám krásná?

Není rozhodující, zda je krásná pro ostatní muže, ale jestli ji jako krásnou vidíte vy. Pokud ano, držte se jí. V dnešní době se často důraz na krásu přehání, nebo naopak podceňuje. Je důležité, abyste se ji snažili vnímat správným způsobem.

Projevuje se jako hodná a starostlivá?

Žena, která neumí být laskavá a nemá potřebu pečovat o druhé, není hodna vaší pozornosti. Postrádá totiž pro něžné pohlaví velmi důležité vlastnosti. Chcete-li založit rodinu, měli byste si být jisti, že po tom touží i vaše partnerka.

Jedná často energicky?

Partnerský život bývá někdy monotónní a nudný. Posláním ženy není starat se o mužovu zábavu. Pokud je však energická, čilá a ochotná sdílet s vámi i dobrodružství, budete spolu šťastnější.

Jste si jisti, že vás miluje?

Láska je základ každého vztahu. Miluje-li vás žena doopravdy, miluje vás celým srdcem. Zato mužská láska je často příliš egocentrická. Když najdete ženu, která je ochotna bezmezně se vám oddat, získáte největší dar v životě.

Umí dělat kompromisy?

Dlouhodobý a vyvážený vztah se neobejde bez kompromisů. Chcete-li, aby ten váš takový byl, musíte si najít ženu, která dokáže slevit ze svých nároků a přání. Téhož však musíte být schopni i vy.

Snaží se spoluvytvářet pocit domova?

Milovat znamená najít si své místo ve světě, svůj vlastní domov. Jestli ho máte, nic víc už nepotřebujete. Pokud jste šťastný, když hledíte své ženě do očí, rozhodně neodcházejte.

Nebojí se upozornit na vaše chyby?

Mnozí muži mají schopnost přijímat nesprávná řešení a dělat hloupé věci. Potřebují ženu, která by jim připomněla, kdy dělají chybu. Má to však háček, může jim tím zachránit život, nebo ho také nadobro zkazit.

Chová se žensky, ale je silná osobnost?

Spojení ženskosti a síly je ideální kombinace, kterou každý muž potřebuje. Tyto dvě vlastnosti jsou jen zdánlivě protikladné. Naopak, velmi často se doplňují.

Dokáže být vášnivá?

Život plný vášní stojí za to, ale nelze ho žít sám, jsou k tomu potřeba nejméně dva. Vášeň je nakažlivá, je to nemoc, kterou se však každý rád nakazí.

Stojí o společenský život?

Být hospodyňkou, vařit, prát, uklízet a starat se o děti některé ženy zcela naplňuje. A jsou muži, jimž to vyhovuje. Jste si však jisti, že mezi ně patříte i vy, že netoužíte po ženě společenské, které jen domácí role nestačí? Ideální je samozřejmě vše dohromady ...

Je pro vás vším?

Pokud svou vyvolenou milujete a neumíte si bez ní svůj život představit, nemusíte složitě dumat, proč tomu tak je. Hlavně, že pro vás má velkou cenu a že si to uvědomujete. Mnozí lidé často zjistí, co pro ně ten druhý znamenal, až když ho ztratí. Proto nikdy neriskujte nic, čím byste svůj vztah ohrozili.

Vem si tu, která ti ráno po divoké noci umyje okna... -můj děda